We Do

Festival of Contemporary Polish Arts & Culture

Gratis inngang
Www 2023 plansza2

We Do-festivalen er en feiring av polsk kultur og tilbyr et spennende utvalg opplevelser gjennom workshops, liveopptredener og dokumentarfilmvisninger. Velkommen til fem dager med polske kulturopplevelser - gratis og åpent for alle!

Dato Sted
Studio

Alle festivalens arrangementer er gratis - workshops krever påmelding.

Dette er femte gangen We Do Festival of Contemporary Polish Arts & Culture finner sted i Norge — denne gangen på Henie Onstad Kunstsenter i Høvikodden og med avslutningsfest i Oslo.

Festivalen representerer en polsk kultur som er både åpen, felles og mangfoldig. Med et mål om å nå ut til et bredt internasjonalt publikum her i Oslo, bidrar We Do med rom for felles opplevelser og internasjonal dialog mellom kulturer og over grenser. Et av hovedmålene med årets utgave er å ta en pause fra det digitale og jobbe med det analoge. Ved å senke farten og fremme analoge aktiviteter har festivalen som mål å skape en atmosfære av avslapning og kreativitet.

Festivalens workshops, filmvisninger og konserter foregår i blant annet i Studio, Vestibylen og Auditoriet. I tillegg blir det en
piknik inne og ute på Henie Onstad torsdag 31. august - for fullstendig program, påmelding og mer informasjon se festivalens nettside.

Senere i høst åpner en stor utstilling med den viktige polske kunstneren Magdalena Abakanowicz. Les mer om utstillingen her.