Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål


Hva er åpningstidene deres?

Kunstsenteret er åpent tirsdag til søndag, kl 11-17. OBS: torsdager holder vi langåpent til kl 21!
I forbindelse med helligdager og ferier kan åpningstidene våre være endret.


Må jeg kjøpe billett før jeg kommer?
Nei det behøver du ikke.

Får jeg refundert billetter til avlyste arrangementer?
Ja, ta kontakt med hokbutikk@hok.no, så hjelper vi deg med refusjon.

Er jeg sikret inngang til senteret når jeg har forhåndskjøpt billett?
Ja, alle med forhåndskjøpt billett kommer inn i utstillingene.

Har dere garderobe?

Ja, vi har garderobe med låsbare skap. Det er ikke tillatt å ta med ytterjakke, mat, drikke, paraplyer, sekker eller vesker over A4 og lignende inn i salene.

Kan jeg ta bilder i utstillingene?
Ta gjerne bilder, men uten å bruke blitz. Hvis du vil dele i sosiale medier kan du bruke #henieonstad eller tagge oss på @henieonstad. Bilder fra kunstsenteret kan ikke benyttes i kommersiell sammenheng.

Er skulpturparken åpen?
Skulpturparken er åpen og tilgjengelig for alle. Ved inngangen til senteret finner du kart over parken. Du er velkommen til å ta med deg et eksemplar.

Er Kafe Piruetten åpen?

Ja, kafeen følger kunstsenterets åpningstider.

Kan jeg leie møterom?
Ja, det er mulig å leie møterom. Bruk kunstsenterets veileder for å se hvilke rom som passer for den aktuelle gruppens størrelse. Les mer her om de ulike rommene og kontaktinfo.

Hvor lenge kan jeg være inne på kunstsenteret?
Når senteret er åpent, kan du være så lenge du vil, men ikke lenger enn til senterets åpningstid.


Har dere aktiviteter for barn?

Labben er alltid åpen og er bemannet lørdager og søndager mellom kl 11-15. I enkelte perioder er Labben bemannet til kl. 16 eller 17, se her for mer informasjon.


Er nettbutikken åpen?
Ja, nettbutikken til Henie Onstad er betjent og åpen. Her kan du bestille alt fra kataloger til designprodukter og plakater.


Hvor finner jeg nettbutikken?
Her er nettbutikken til Henie Onstad.


Hva koster det?
Vanlig museumsbillett koster kr 150,-. Studenter har inngang til kr 80,-. Barn og unge under 18 år gratis. Gratis inngang til alle organiserte kunstnere, medlemmer av NBK og FFF.
Som ledsager har du gratis inngang.
Senteret søker å holde billettprisene så lave som mulig for så mange som mulig, og har derfor ingen ekstra pensjonistrabatt. Kjøper du medlemskap i Klubben til 595,- har du gratis inngang i et helt år for både deg selv og en venn. For unge mellom 18–29 år koster medlemsskap kr 200,-


Hvordan kommer jeg til Høvikodden?
Det er gode offentlige forbindelser med buss 160 og lokaltog til Blommenholm. Det tar 15 minutter med bil fra Oslo eller ca 40 minutter med sykkel fra sentrum. Parkeringsplassen på Høvikodden tar ca 200 biler, så på dager med godt vær og mye besøk, er det lurt å reise kollektivt eller ta sykkel.


Kan man ha med seg hunder inn på kunstsenteret?
Kun førerhunder er tillatt inne på kunstsenteret.


Kan jeg ta med barnevognen inn i utstillingene?
Ja, du kan bruke egen barnevogn, eller låne en av museumstrillene våre.


Kan jeg få en omvisning?
Med museumsbillett eller som klubbmedlem kan du delta på offentlige omvisninger hver søndag kl 13. Vi har også egne familieomvisninger på søndager kl 12. Alle under 18 år kommer gratis inn. To ganger i måneden tilbyr vi også baby- og senioromvisninger. Sjekk kalenderen vår for aktuelle datoer. Maks 20 personer per omvisning. Meld deg i resepsjonen når du kommer, førstemann til mølla-prinsippet gjelder.


Er stedet tilrettelagt for rullestoler?
Ja, tilgjengelighet for rullestolbrukere er svært god i hele bygningen. Kunstsenteret har rullestoler til utlån.


Hva kan jeg gjøre i tillegg til å se utstillinger?
Vi anbefaler å ta en tur i skulpturparken og skogen rundt senteret. I tillegg er det en nydelig strand som er deilig å bruke om sommeren. Her er det også offentlige griller som kan brukes fritt. Butikken selger et nøye sammensatt utvalg av varer og Labben har alltid ulike oppgaver.