Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på husets aktiviteter! Få med deg nyheter om utstillinger, konserter, kunstnermøter, barneaktiviteter og tilbud fra butikken.

Legger du inn e-postadressen, vil du motta nyhetsbrev fra oss.

ArtNight

Uformelle og nære møter med kunsten

Bli med og feire kunsten på ArtNight! Den 28. oktober har vi invitert kunstner Vibeke Tandberg til en prat, det blir aktiviteter i Labben, servering i baren, filmvisning, åpne utstillinger, og mulighet for en tre-retters middag i restauranten.

Dato

Ordinær billett: 130 kr

Klubbmedlemmer: Gratis for deg og en venn – velkomstdrink inkludert

På ArtNight inviterer vi til nære kunstopplevelser i en uformell ramme på kveldstid!

I den aktuelle utstillingen Eksponert – 170 år med fotografi fra Møllersamlingen er Vibeke Tandberg representert med arbeidene Beautiful (1999) og Uten tittel (2008). Direktør Tone Hansen tar en prat med Tandberg – om verkene hennes i utstillingen og om hennes kunstnerskap. Du kan også bli med Tandberg inn i Eksponert, der det blir anledning til å ta en prat med henne om utstillingen.

Kveldens program

 • 17:00

  Alle fire utstillinger holder kveldsåpent. Henie Onstads formidlere er tilgjengelig for å snakke med deg om kunst i salene.

 • 17:00

  Kjøkkenet holder åpent til kl 21. Tre-retters meny må forhåndsbestilles. Det blir også servering av enkle kaldretter. Drikkeservering i Vestibylen og hos Piruetten til 21:30

 • 19:00

  Samtale mellom direktør Tone Hansen og kunstner Vibeke Tandberg.

 • 19:45

  Filmvisning av Jordens salt i Auditoriet.

 • 20:15

  Labben tilbyr maleverksted for alle.

 • 22:00

  Kunstsenteret stenger

Kjøkkensjef Fabian Arrajo Garcia fra Sebastian Bodega har satt sammen en tre-retters meny for anledningen. Det er et begrenset antall plasser, det kan derfor være lurt å være tidlig ute. Menyen må forhåndsbestilles innen 23. oktober, bak lenkene nedenfor.

DSC8211
↑ Beautiful (1990) og Uten tittel (2008).

Møllersamlingen. Foto: Øystein Thorvaldsen / Henie Onstad Kunstsenter. © Vibeke Tandberg / BONO 2021

Vi åpner Labben for de voksne

Bli med i Labben der vi maler portretter. Vi får god hjelp fra våre veiledere.

Film i auditoriet

Vi viser filmen Jordens salt. "Sebastião Salgado har sett mer av menneskehetens ondskap enn de fleste. Gjennom et langt liv som fotograf har han dokumentert mennesker i ekstreme situasjoner, fra sultkatastrofen i Etiopia via enorme gullgruver i Amazonas-jungelen til folkemordene i Rwanda." (Rune Håkonsen, NRK filmpolitiet)


PS. Etter Art Night 28. oktober, blir neste Art Night på Henie Onstad 2. desember.

Velkommen til en kveld i kunstens tegn!