ArtNight

Uformelle og nære møter med kunsten

Bli med og feire kunsten på ArtNight! Den 28. oktober har vi invitert kunstner Vibeke Tandberg til en prat, det blir aktiviteter i Labben, servering i baren, filmvisning, åpne utstillinger, og mulighet for en tre-retters middag i restauranten.

Dato

Ordinær billett: 130 kr

Klubbmedlemmer: Gratis for deg og en venn – velkomstdrink inkludert

På ArtNight inviterer vi til nære kunstopplevelser i en uformell ramme på kveldstid!

I den aktuelle utstillingen Eksponert – 170 år med fotografi fra Møllersamlingen er Vibeke Tandberg representert med arbeidene Beautiful (1999) og Uten tittel (2008). Direktør Tone Hansen tar en prat med Tandberg – om verkene hennes i utstillingen og om hennes kunstnerskap. Du kan også bli med Tandberg inn i Eksponert, der det blir anledning til å ta en prat med henne om utstillingen.

Kveldens program

 • 17:00

  Alle fire utstillinger holder kveldsåpent. Henie Onstads formidlere er tilgjengelig for å snakke med deg om kunst i salene.

 • 17:00

  Kjøkkenet holder åpent til kl 21. Tre-retters meny må forhåndsbestilles. Det blir også servering av enkle kaldretter. Drikkeservering i Vestibylen og hos Piruetten til 21:30

 • 19:00

  Samtale mellom direktør Tone Hansen og kunstner Vibeke Tandberg.

 • 19:45

  Filmvisning av Jordens salt i Auditoriet.

 • 20:15

  Labben tilbyr maleverksted for alle.

 • 22:00

  Kunstsenteret stenger

Kjøkkensjef Fabian Arrajo Garcia fra Sebastian Bodega har satt sammen en tre-retters meny for anledningen. Det er et begrenset antall plasser, det kan derfor være lurt å være tidlig ute. Menyen må forhåndsbestilles innen 23. oktober, bak lenkene nedenfor.

DSC8211
↑ Beautiful (1990) og Uten tittel (2008).

Møllersamlingen. Foto: Øystein Thorvaldsen / Henie Onstad Kunstsenter. © Vibeke Tandberg / BONO 2021

Vi åpner Labben for de voksne

Bli med i Labben der vi maler portretter. Vi får god hjelp fra våre veiledere.

Film i auditoriet

Vi viser filmen Jordens salt. "Sebastião Salgado har sett mer av menneskehetens ondskap enn de fleste. Gjennom et langt liv som fotograf har han dokumentert mennesker i ekstreme situasjoner, fra sultkatastrofen i Etiopia via enorme gullgruver i Amazonas-jungelen til folkemordene i Rwanda." (Rune Håkonsen, NRK filmpolitiet)


PS. Etter Art Night 28. oktober, blir neste Art Night på Henie Onstad 2. desember.

Velkommen til en kveld i kunstens tegn!