Vær med og støtt kunstsenteret!

L1005202

Foto: Simen Øvergaard / Henie Onstad Kunstsenter

Vær med og støtt kunstsenteret!

Henie Onstad Kunstsenter er en privat stiftelse som mottar offentlig og privat støtte. Som samarbeidspartner av Henie Onstad Kunstsenter vil du få mulighet til å være en del av en av Nordens ledende kunstinstitusjoner. Vi kan tilby skreddersydde og unike opplevelser for din virksomhet.

De skiftende utstillingene og mange av kunstsenterets aktiviteter sikres gjennom egeninntjening og støtte fra samarbeidspartnere og støttespillere. Kunstsenteret åpnet dørene i 1968, da skipsreder Niels Onstad og skøyteløper, filmstjerne og forretningskvinne Sonja Henie gav norgeshistoriens største private donasjon av kunst for å reise et moderne kunstsenter i Bærum. Deres visjon var å ta vare på fortidens, nåtidens og fremtidens kunst.

Hva kan vi tilby?

Som samarbeidspartner av Henie Onstad Kunstsenter vil du bli en del av en av Norges ledende kunstinstitusjoner. Som samarbeidspartner kan du øremerke ditt bidrag til kunstsenterets ulike satsningsområder. Du/dere vil få mulighet til å profilere din/deres virksomhet på en unik måte og bruke kunstsenterets fasiliteter tilpasset bedriftens ønske og behov.

Eksempler på hva vi kan tilby:

  • eksklusiv tilgang til utstillinger og arrangementer på Henie Onstad Kunstsenter
  • skreddersydde og unike opplevelser for kunder og ansatte
  • bruk av kunstsenteret lokaler i unike arkitektoniske omgivelser
  • profilering av virksomheten
  • tilgang til utvidet nettverk

Er du interessert i samarbeid, ta kontakt med

  • DSC4154 1
    Tuva Trondsdatter Trønsdal

    Leder for utvikling og partnerskap, ttt@hok.no