Kari Bremnes 27. august

IMG 5117

Kari Bremnes 27. august

Kjære konsertgjenger: her er alt du trenger å vite før søndagens utekonsert på Henie Onstad Kunstsenter!


Bytt billetten til bånd på forhånd - unngå kø ved innslipp!
Vi gleder oss til å ta imot 1500 glade konsertgjengere på søndag - og for å gjøre innslipp litt enklere kan du faktisk bytte inn billetten din i et armbånd i forkant av konserten! Fra torsdag 24. august kan du i våre åpningstider bytte inn billetten din til bånd i resepsjonen.
Inngang til alle utstillingene er inkludert i konsertbilletten på søndag 27. august.

Du kan bytte billettene helt frem til kl. 14:00 på søndagen - og dermed ha god tid til å nyte utstillingene i forkant av konserten. Det er ikke nødvendig å bytte billett til bånd i forkant, dette kan også gjøres ved innslippet fra kl. 14:00.

Innslipp på konsertområdet fra kl. 14:00
Vi åpner for innslipp på selve konsertområdet ved Utescenen fra kl. 14:00 på søndag. Inngang begynner ved Henry Moore-skulpturen Knivsegg på skiferplassen foran uteområdet, følg skilting når du kommer til Henie Onstad.
Konserten begynner kl. 15:00 - og Piruetten står for servering i konsertområdet fra kl. 14:00 og gjennom hele konserten.

Praktisk informasjon:
Vi minner om at dette er en utendørskonsert uten stoler, ta eventuelt med eget sitteunderlag! Det er ikke tillatt med medbrakt drikke, men Piruetten holder åpent og har skjenkebevilling inne på hele konsertområdet.

Vi satser selvsagt på godvær - men sjekk Yr og kle deg etter forholdene! Det er ikke tillatt med paraply inne på konsertområdet, men en god regnponcho har reddet mang en konsertopplevelse ute i det norske seinsommerværet :)

Ankomst med buss:
Buss 160 stopper på Høvikodden bussholdeplass. Herfra følger du skilt og flagg opp til kunstsenteret.

Parkering:
Vi har utvidet parkeringskapasitet denne søndagen, og tar i bruk parkeringsplasser hos DNV – gratis for alle som kommer på konserten. Benytt kartet under eller følg parkeringsveilederne på området.

Parkering HOK 2