Kunstplakater

Poliakoff

Kunstplakater

Er du på utkikk etter unike kunstplakater fra små opplag med motiver fra internasjonalt anerkjente kunstnere?

Henie Onstads Nettbutikk har et stort utvalg – vi har siden åpningen av kunstsenteret i 1968 produsert og solgt våre egne kunst- og utstillingsplakater. Motivene er hentet både fra vår egen samling og fra temporære utstillinger. I dag spenner utvalget fra originale vintageplakater og ny-trykk av eldre utstillingsplakater til reproduksjoner av motiver fra samlingen og konsertplakater. Utover de kunstneriske kvalitetene ved plakatene, bærer de også med seg internasjonal utstillingshistorie.

Bruken av kunstverk som gjengis på våre plakater er alltid forhåndsklarert med rettighetshaver før produksjon. Rettighetene klareres via organisasjoner som forvalter bilderettigheter som for eksempel BONO, direkte med kunstneren eller den som eier råderetten over verket vi ønsker å benytte. Dette inkluderer gjengivelse av de kunstverkene vi selv eier. I de aller fleste tilfeller betaler vi en andel av den totale omsetningen knyttet til salget av en plakat i vederlag til rettighetshaver.

Plakatene vi selger skal holde en høy kvalitet både i bildegjengivelse og papirkvalitet. Alle våre nye plakater er trykket lokalt og på arkivbestandig FSC™-merket papir.

Vi etterstreber at emballasjen vi bruker til forsendelser fra nettbutikken er enten resirkulert eller miljømerket. Tapen vi bruker når vi sender ting i posten er laget av resirkulert plast.