The Necks

Konsert
The Necks by Camille Walsh Photography IMG 5722 off centre crop hires

Foto: Camille Walsh

The Necks er blant Australias fremste eksportartikler innen den musikalske avantgarden. Fans over hele kloden tar dem imot med åpne armer gang på gang, fordi når denne trioen entrer scenen, er det alltid med blanke ark og en vidåpen innstilling til hva som skal skje!

Dato Sted
Studio

Ordinær: 320,-
Medlem: 280,-

Inngang til utstillingene er inkludert i billetten. Hvis det ikke er utsolgt er det også mulig å kjøpe billett ved ankomst.

Hvor The Necks rent improvisatoriske metoder tar dem, er et spenningsmoment i seg selv. Hver konsert er unik, og selv sier de at hver opptreden er en øving til den neste. En slik uforutsigbar innstilling er risikabel og med stor fallhøyde. Hos The Necks fungerer den utmerket på grunn av en nærmest telepatisk kjemi mellom pianist Chris Abrahams, bassist Lloyd Swanton og trommeslager Tony Buck.

The Necks låter ganske enkelt mest som seg selv, men stilmessig kan de beskrives som en fri vandring i improvisert groovebasert jazz, som tangerer intens krautrock, akustisk ambient og hypnotisk minimalisme. The Necks modnes som fin vin. Deres nye studioalbum “Travel”, det 17. siden 1989, er blant deres aller beste, og viser et band helt på høyden.

Dette er aller første gang The Necks spiller på Henie Onstad. Trioen har stått høyt på ønskelisten vår en stund og vi gleder oss stort til å oppleve The Necks-soundet i møte med akustikken i vår konsertsal Studio!

  • Chris Abrahams piano
  • Lloyd Swanton bass
  • Tony Buck trommer