Vinterferien på Henie Onstad

Ta med hele familien!

Familie
DSC00439

Løs mysterier med Kunstdetektivene på søndagene og bli med på kulltegning i Labben hver dag! Kunstsenteret holder åpent alle dager utenom mandagen, kl 11-17. Vi har som vanlig langåpent på torsdag fra kl 11-21.

Dato

OBS: Grunnet utstillingsskift i Storsalen vil Labben holde til i Studio hele vinterferieuken – se skilting eller spør i resepsjonen så viser vi vei!

Kunstdetektivene
Søndag 19. februar og søndag 26. februar byr vi som vanlig på spennende mysterier som må løses av kunstdetektiver. Følg lenken for mer informasjon.

Labben - Tegning med kullstift/kroki
Sonja Henie som lagde dette museet, var en kjent skøyteløper. Sonja Henie danset og beveget seg masse, og piruettene hun gjorde lagde sirkelmønster i isen. Familien og vennene til Sonja så ofte på henne mens hun sto på skøyter, og syntes det var gøy å prøve å fange bevegelsene hennes gjennom å tegne. Bevegelsene ble mønstre på papiret, og så ut som noe helt annet. Piruettene til Sonja minner også om tegningene til Sonja Delaunay som finnes i utstillingen Flux! Merx! Pop! Ta gjerne en tur opp i Sal Merz og se om du kan finne verket før du begynner med oppgaven. Labben er bemannet alle dager. kl. 11–16.

Husk at Skulpturparken er åpen hele tiden, og flott å besøke i vinterværet!