Mellom rom

Åpningsarrangement

Ung

Utstillingen Mellom rom presenterer arbeider av syv unge fotografer, og er resultatet av deres deltagelse i et ettårig mentorprogram innenfor fotografi.

Dato Sted
Biblioteket

«Unge fotografer» er utviklet av Henie Onstad Kunstsenter, og er en del av kunstsenterets pågående fotosatsing. Programmet ble etablert i 2019, og deltagerne er nøye utvalgt etter søknad og intervju.

Gjennom det siste året har deltagerne arbeidet med egne prosjekter under veiledning av mentorer som selv er profesjonelle og erfarne fotografer. Målet har vært å styrke hver enkelt fotografs særegne blikk og uttrykk.

Utstillingens tittel – Mellom rom – kan henvise til en overgangsfase, som ungdomstiden, den stille tiden som oppstod da samfunnet stengte ned i våres, forbindelser som oppstår når vidt forskjellige prosjekter ses sammen, eller til det midlertidige rommet utstillingen vises i.

Unge fotografer 2020 Gruppeportrett
↑ Kull 2019/2020

Fra venstre: Henrik Håndlykken, August Nordang, Anna Rogneby, Vera Moi, Anastacia Mala, Martin Hofseth og Ivo Ek. Foto: Bezhad Farazollahi

Deltagende fotografer:
Ivo Ek (f. 2001)
Martin Hofseth (f. 2000)
Henrik Stefanus Rasch Håndlykken (f. 2002)
Anastacia Mala (f. 2002)
Vera Moi (f. 2001)
August Nordang (f. 2000)
Anna Rogneby (f. 2001)

Alle som ønsker å delta på åpningsarrangementet må melde seg på via denne linken.


DJESS ønsker å treffe akkurat de riktige punktene hos mennesker med musikken hun spiller, slik at det kjennes i kropp og sjel. Hun har alltid med seg mixer fra deep til future house, beat-orientert elektronisk musikk, med stor innflytelse av alt i fra afrobeats, R&B, Hip-Hop/rap og funk.


Utstillingen kan kun huse et begrenset antall personer av gangen, så vær tålmodig og ta en tur i skulpturparken hvis det blir kø.