Kanin-virvar i Skulpturparken

Familie
Illustrasjons bilde

Illustrasjonsbilde

Hjelp kaninen på Høvikodden! Tirsdag til fredag i påskeuken er det kanin-virvar i Skulpturparken.

Dato Tid
12:00 - 13:00

Gratis for barn i følge med voksen med inngangsbillett eller klubbmedlemskap.

Kaninen på Høvikodden holder seg for det meste i skjul og har sitt eget tunnelsystem under skulpturparken. I år ønsket kaninen å være med på påskefeiringen og bidra med å lage et stort fargerikt egg som skulle lyse opp i samspill med de andre flotte skulpturene i vår skulpturpark.

Like før påske, etter stengetid, når området har vært tomt for mennesker, har kaninen bygget og dekorert den store skulpturen sin i skjul. Uheldigvis for kaninen vår så kom det sterke vindkast fra havet og blåste alle skulpturdelene og -materialene til den flotte påskeskulpturen over alle bauer og kanter!

Kaoset etter de sterke vindene har skapt stor forvirring for kaninen, som ikke lenger finner verken foran eller bak på sin egen tunnelinngang, eller påskeskulpturen sin!

Bli med å hjelpe kaninen med å få orden i alt virvaret i skulpturparken, og hjelp den med å finne alle delene og materialene til å lage påskeskulpturen. Kanskje har også kaninen mer enn bare skulpturdeler og materialer i tasken sin?

Ta med mor, far, søsken, venner eller besteforeldre, og bli med på virvaret kaninen har laget i vår skulpturpark.

Møt opp inne i vestibylen litt før kl 12:00, og ta på godt skotøy og kle deg etter værforholdene. Det blir kanin-virvar i skulpturparken fra tirsdag til fredag i påskeuken.

Deltakelse er gratis for alle med inngangsbillett eller klubbmedlemskap. På Henie Onstad er det gratis inngang for alle under 18 år.

PS. Ta på godt skotøy og kle deg etter værforholdene.

Velkommen!