Honningbarna

Support: Daufødt

Konsert

Den 1. september feirer Henie Onstad Kunstsenter den vitale norske pønkrock-scenen med et av landets beste liveband og våre ypperste fanebærere av sjangeren – Honningbarna live på Utescenen!

Dato Sted Dørene åpner Daufødt Honningbarna
Utescene Kl. 14:00 Kl. 15:00 Kl. 16:00 →  Kjøp billett

Sikre deg billett i dag!

  • Billett ordinær 370,-
  • Billett klubbmedlem (begrenset antall) 320,-
  • Billett 12-17 år (begrenset antall) 150,-
  • Billett under 12 år Gratis (må løse inn gratisbillett)

Og med dette reaktiverer vi dessuten vår pønk- og new wave-arv fra 1970- og 80-tallet – da Henie Onstad tok tempen på tidsånden med konserter med legendariske norske band som Kjøtt, The Aller Værste, Wannskræk, Montasje og britiske Wire og This Heat m.fl.

Honningbarna 2 av Letizia Cigliutti
↑ Honningbarna

Foto: Letizia Cigliutti

CREDIT TORJE VIESTAD
↑ Daufødt

Foto: Torje Viestad

Honningbarna har spilt fort og har levd lidenskapelig og intenst for pønk siden starten i 2010. Med seks album og Spellemann- og P3 Gull-priser i bagasjen og gjennom hundrevis av konserter i inn- og utland, har de blitt stadig hyppigere omtalt som Norges beste liveband.

Tempoet har vært forrykende siden tenårene og de skulle etter planen fortsette å herje på klubbscener og festivaler gjennom både 2020 og 2021. Men da landet stengte ned under pandemien, var de imidlertid klare på at restriksjonene ikke var forenelig med hva en Honningbarna-konsert er og skal være – uforutsigbar, fysisk og kaotisk. De holdt seg derfor helt borte fra konserter og gikk heller i studio for spille inn sitt sjette album Animorphs, som mottok utelukkende femmere og seksere fra landets anmeldere. NRK kalte det er mesterverk, mens Klassekampen omtalte albumet som «…en av de beste punk-platene i Norge noen gang».

På den påfølgende turnéen solgte de over 9000 billetter, solgte ut Oslos Sentrum Scene flere måneder i forveien og ble kronet til «kongene av Norge» av musikkmagasinet Gaffa for konserten deres på Øyafestivalen i 2022.

Honningbarnas konsert på utescenen i Henie Onstads vakre skulpturpark er en del av årets Sandvika Byfest og blir en av svært få muligheter til å se dette eksplosive bandet live på Østlandet i 2024!

For å varme opp har vi invitert Daufødt, et hyperpotent og heftig Spellemann-vinnende band som har ett bein solid plantet i pønken, mens det andre sparker inn dører til sjangre som støymusikk, noiserock og fri-impro. Daufødt sier selv at «Målet er enkelt – lytteren skal aldri føle seg trygg!»