Halloween-omvisning

Kveldsvandring i Skulpturparken

Halloween på Henie Onstad

Bli med å feire Halloween på Høvikodden! Med lykter i høstmørket bærer ferden langs gjemte stier der skulpturer og installasjoner trer frem i nytt lys. Hvert verk har sin egen unike historie som formidles underveis.

Dato Sted
Skulpturpark

Skulpturparken innehar 30 skulpturer på 140 mål tomt. Vi tar dere med på en guidet tur gjennom skogen, langs vannkanten og over plenen. Her er de mest gåtefulle og mystiske skulpturene plukket ut til denne skrekkelige feiringen. Hva prøver disse skulpturene å fortelle oss? Hva slags mørke hemmeligheter bærer de på?

Titler som Knivsegg, Ragnarokk og Spirit, Water and Blood gjør seg ekstra godt til nærmere skue i ly av kveldsmørket. I tillegg til spennende terreng og fortryllende utsikt, vil det også være naturlig å besøke graven der Sonja Henie og Niels Onstad hviler.

Det anbefales å ha egen lommelykt!

Ta gjerne på kostyme om man ønsker å kle seg ut. Husk godt skotøy (da det kan være fare for hengemyr, kvikksand, fallemmer, kveleslanger og blodigler...)

Møt opp utenfor inngangen til Henie Onstad Kunstsenter kl. 20:00. Omvisningen er gratis og åpen for alle, men vi ber om at deltagerne melder seg på.

Halloween jpg

Foto: Bjørn Høgrann. Opplev skulpturparkens mystikk og fortryllende stemning under årets Halloween-vandring på Høvikodden.