Grafikkurs med Renate Thor

Læring
Grafikkurs med Renate Thor

Foto: Henie Onstad Kunstsenter

Denne høsten ønsker Henie Onstad Kunstsenter og kunstner Renate Thor velkommen til det populære grafikkurset!

Dato Sted Tid
Labben 18:00-20:15
  • Ordinær 990
  • Klubbmedlem 590

Denne høsten er det populære grafikkverkstedet tilbake og Henie Onstad tilbyr enkeltstående kurs på tirsdager!

Renate, fra Trondheim, er en Oslo-basert illustratør, kunstner og grafiker. Hun er kjent for sine lekne kunstverk og illustrasjoner, med dristige farger og komposisjoner.

Grafikkurset vil legge vekt på pop-art, stilleben, med sterke og spreke farger. Kurset vil veiledes av illustratør og printmaker Renate Thor, og kursdeltakere vil få rom til å utforske og teste, og ikke minst utvikle sin egen stil!

Kunstneren Edvard Munch arbeidet mye med puslespillmetoden, også kalt for linotrykk. Høstens grafikkurs følger Munchs fotspor og utforsker denne puslespillteknikken, med inspirasjon fra kunstneren Andy Warhol!

Denne høsten tilbys kurset på utvalgte tirsdager, med et begrenset antall plasser. For å sikre deg kursplass anbefales det å melde seg på tidlig. 

På din valgte kursdag skal du møte litt før oppmøtetidspunkt (kl. 18:00). Ta med deg arbeidstøy eller forkle. Dette blir gøy! 

Siste arrangement i høst:

05.12.23 (tirsdag)

Arrangementet har et begrenset antall plasser (maks 20 per kurskveld). Det kan derfor være lurt å melde seg på tidlig om du vil sikre deg en plass.

Foto: Henie Onstad Kunstsenter

Grafikkurs med Renate Thor. Foto: Henie Onstad Kunstsenter

Foto: Henie Onstad Kunstsenter

Grafikkurs med Renate Thor. Henie Onstad Kunstsenter