2for1 i juli: Kunst + teknologi = sant

220817 HOK Workshop 59

2for1 i juli: Kunst + teknologi = sant

I juli kan dere besøke Henie Onstad Kunstsenter og Teknisk museum med én billett.

Utforsk to unike museer
Løser du inn billett hos ett av museene, får du gratis inngang hos det andre. Bare husk å spare på kvitteringen!

Teknisk museum tar dere med på en reise gjennom teknologi, medisin og vitenskap. Med lekende læring kan de garantere mange spennende opplevelser. Besøk den nye utstilling om Norges energihistorie fra fortid, nåtid og inn i framtiden: ENERGI – i klimakrisens tid.

Henie Onstad Kunstsenter har fokus på modernisme og samtidskunst og viser verk av internasjonalt kjente kunstnere. Besøk kunstsenteret nå og opplev Atlanterhavet. Myter, kunst, vitenskap, en utstilling som dykker ned i havet og forteller historier fra 1400-tallet og frem til i dag.


Aktiviteter for hele familien
Begge museene tilbyr en rekke aktiviteter for store og små. Her kan dere prøve kreative workshops, spennende omvisninger og interaktive spill. Barna kan male sitt eget mesterverk, skape sine egne sjøkart og havdyr, dykke inn i Yayoi Kusamas evighets univers, bli med på spennende eksperimenter med flammer og høye smell, prøve seg som rakettingeniører, eller delta i morsomme teknologiske aktiviteter. Det er læring og moro for alle aldre!


Vakre omgivelser
Museene ligger ved Oslofjorden og Akerselva, perfekte for en sommerdag fylt med kunstopplevelser og teknologisk utforskning. Etter besøket kan dere nyte en piknik, ta en spasertur i de naturskjønne omgivelsene, ta en runde i skulpturparken eller et forfriskende bad hvis været tillater det.


Kun i juli
– Vi er stolte av å kunne tilby denne unike opplevelsen til vårt publikum, sier Therese Manus, markeds- og kommunikasjonsdirektør ved Henie Onstad Kunstsenter.

– Vi ønsker å skape en spennende og underholdende opplevelse for både store og små, sier Manus.

– Dette samarbeidet gir oss en fantastisk mulighet til å vise hvordan teknologi og kunst kan inspirere hverandre, sier Laila Andersen, avdelingsleder, kommunikasjon og marked ved Teknisk museum.

– Vi håper å se mange nysgjerrige familier hos oss i sommer, sier Andersen.


Besøk nettsiden for mer informasjon og billetter: www.tekniskmuseum.no og www.hok.no eller du kan kjøpe billett når du kommer!


Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en sommer fylt med kunst og teknologi!

01409d81 6875 4171 9665 031932d4df8c
4089b7ce 1a11 4c63 9f8a 4e0fac850041 w 576 h 2000
C0a4ba5f c427 4051 8c25 c788aafd212a